Плати 5 вземи 7

Тази промоция се касае за клиентите, които желaят да получат SEO статии за линк билдинг на техните сайтове. Ако поръчате 5 статии за гест блогинг, директории за статии или ваши сателитни сайтове, то ние ще прибавим още 2 броя статии напълно безплатно. За да се възползвате от тази промоция, трябва да сте нов клиент на Колорфул Копирайтинг, и да спазите условията на промоцията, с които ще ви запознаем по-долу.

Какво са SEO статии?

SEO статиите се пишат по-скоро с цел забелязване от търсачките, отколкото от потребителите. Това са статии в блогове, директории за статии или сателитни сайтове, в които се слагат линкове към основния Ви уебсайт. Обикновено тези статии са с дължина от 350 до 500 думи, но не и по-малко. Разбира се, по желание на клиента, броят на думите може да бъде увеличен. В SEO статиите се използват основни ключови думи и техни синоними, за да бъдат индексирани от търсещи машини. В този ред на мисли клиентът трябва да предостави ключовите думи и фрази, по които иска да се класира в Google или друга интернет търсачка.
 

Какви са условията към промоцията?

За да кандидатстватe за тази промоция, е необходимо да направите заявка за 5 или повече SEO статии с минимум 350 думи. Еднократната цена на статия от 350 думи е 7.50 лв. Ние се ангажираме с написването на статията, но не и с нейното публикуване. Промоцията важи само за нови клиенти на Колорфул Копирайтинг ЕООД. За да се възползвате от тази оферта, трябва да въведете промо код 5za7 в писмото, с което ще поръчате наш продукт. Ако не въведете промо кода, то няма да се класирате за промоцията Плати 5 вземи 7.
 
В промоцията не влиза писането на Лендинг пейдж или други страници в основния сайт. Класират се само статии за Off page оптимизация / линк билдинг / SEO статии!
 
Рекламации се приемат до 24 часа от предоставяне на статиите. За пакети над 10 статии клиентът дължи 50% капаро от общата сума на поръчаните продукти.
 

До кога продължава промоцията?

Промоцията е безсрочна, така че можете да се възползвате от нея ежегодно. За по-големи поръчки и дългосрочно партньорство сме готови да предложим намаления, които ще обсъдим в телефонен разговор. За целта може да ни се обадите на тел. 0876 882 777  или да пишете на email office@colorfulcopywriting.com