Отзиви

Аз съм Димитър Беловеждов и съм собственик и управител на фирма "Колорфул Копирайтинг" ЕООД. Помолих част от моите клиенти да напишат отзив за работата ми, а те ми отговориха в следващите редове.
Димитър Беловеждов
Управител на Колорфул Копирайтинг
Поздравления за екипа на Колорфул Копирайтинг! Бъдете винаги така коректни, прецизни и подхождащи с разбиране! Искам да сведа до вашето знание, че докато търпите нашите капризи ние ще продължаваме да се възползваме от вашите качествени услуги!
Много съм доволен от работата и от екипа на Колорфул Копирайтинг. Основно ползвам копирайтинг услуги. Работили са по много мои стари проекти, а сега в момента отново ми помагат за създаването на новия ми сайт. Благодаря Ви и продължавайте все така!
Работя с екипа на Колорфул Копирайтинг ЕООД още преди създаването на фирмата, когато управителят г-н Беловеждов беше фрийлансер. Доволен съм от предложените услуги - SEO, линк билдинг и копирайтинг услуги. Фирмата работи на ниски цени, но това не е за сметка на качеството.

Ако искате да оставите отзив за работата на Колорфул Копирайтинг, можете да го направите, като ни пишете на електронната поща – office@colorfulcopywriting.com, а ние ще го публикуваме на нашите страници. Благодарим Ви!