Услуги

Ние от „Колорфул Копирайтинг” ЕООД сме специалисти в изготвянето на съдържание за сайтове на физически или юридически лица. Основната дейност на фирмата е писане на уникални статии на български език, създаване на съдържание за вътрешните страници на сайтове, писане на блог публикации, SEO статии, текстове за рекламни материали и други.

Освен копирайтинг услугите, които ще намерите при нас, предлагаме и няколко други възможности за клиентите, за да затвърдят позициите си в интернет пространството. Занимаваме се професионално с оптимизация на сайтове за търсачки (основно за Google), както и изработваме малки сайтове тип визитки, които са подходящи за вашия бизнес.


Защо да се доверите на нас?

Ние сме млада фирма, която иска да се представи по най-добрия начин на пазара. В никакъв случай няма да разочароваме клиентите си, така че можете да разчитате на нас. Разполагаме с висококачествена техника и умения, за да отговорим на всички ваши изисквания и претенции.

До този момент сме написали повече от 10 000 статии, оптимизирали сме над 20 фирмени сайта и сме изработили 20 сайта от типа визитка. Целият този опит натрупахме още като фрийлансери, а сега вече се занимаваме професионално с дейността и можем да гарантираме, че няма да останете разочаровани, ако изберете една или повече от услугите в уебсайта ни.


Копирайтинг услуги

В случай, че се интересувате от копирайтинг услуги, то можете да видите нашето портфолио в сайта, за да добиете представа как пишем и какво можем да Ви предложим. Публикували сме и нашите тарифи, така че да получите най-подробна информация. Тук искаме да поясним, че към актуалния момент фирмата създава съдържание за WEB само на български език.

Поръчайте сега:

 • Съдържание за главната страница или други страници от сайта;
 • SEO статии за блогове, директории за статии и други;
 • Блог публикации за лични или корпоративни блогове;
 • PR статии с високо качество и доказано добър ефект;
 • Текстове за флаери, брошури, постери и др. рекламни материали;
 • Продуктови описания за онлайн магазини;

Това са само част от нещата, които можем да Ви предложим. За повече информация използвайте контактната форма в сайта или позвънете на нашия телефон за връзка.

*Запазваме правото си да откажем писане на статии със сложна техническа или медицинска тематика, която изисква съответния образователен ценз. Такива текстове могат да бъдат изготвени само със съдействието на възложителя, който трябва да даде детайлна информация.

*Предлагаме над 90% уникалност на статиите според контент анализатора Advego Plagiatus.


SEO оптимизация

Това е следващата услуга, която предлагаме на потребителите. За тези, които не знаят какво значи абревиатурата SEO поясняваме, че това е съкращение на Search Engine Optimization или иначе казано „оптимизация на сайтове за търсачки”. Нашата цел е да изберем най-подходящите ключови думи и да Ви позиционираме на челни позиции в Google, за да получите повече трафик към вашите уебсайтове. Качеството на трафика от търсачките е повече от добро.

Процесът по оптимизация на сайт за търсачки е дълъг, но пък за сметка на това резултатите са повече от добри. Имаме необходимия опит и знания, за да съхраним сайтовете ви непокътнати от филтрите на търсещите машини, както и да постигнем задължително класиране на сайта в топ 10 на SERP (Search Engine Result Page). Това може да ни коства време и много усилия, но пък Вие заслужавате най-доброто, а ние държим ключа към успеха в джоба си и ще ви го дадем.

SEO услуги:

 • Детайлен преглед на On page оптимизацията на сайта;
 • Подробен анализ на Off page оптимизацията на сайта;
 • Подбор на подходящите ключови думи за проекта ви;
 • Корекция на вътрешното съдържание (форматиране, изображения, видео);
 • Изграждане на авторитетни връзки към уебсайта (Link Building);
 • Повишаване на присъствието на сайта в социалните мрежи (Facebook, Twitter и др.);
 • Създаване на семантично съдържание за сайта / блога;
 • Месечни отчети със свършената работа за вашия сайт;

Още по темата можем да дискутираме чрез телефонен разговор, имейл или Skype. Всички начини за връзка с нас, ще откриете в менюто контакти, така че се чувствайте добре дошли да зададете въпросите си. Ние ще отговорим възможно най-подробно на всичките ви питания.

*ЗАБЕЛЕЖКА

Към актуалния момент не предлагаме SEO оптимизация на онлайн магазини!

Извършваме оптимизация на сайтове, които са направени на платформата WordPress!


Изработка на сайтове

Не на последно място предлагаме изработка на сайтове тип визитка. Това са сайтове, които дават информация за вашия бизнес, услуги или продукти. Те ще ви послужат да се представите пред потенциални клиенти или лица, които са заинтересувани от предложенията ви. Сайтовете се изработват на платформата WordPress. Имате възможност да ни предоставите съдържанието, което да публикуваме на различните страници, както и да поръчате съдържание от нас. Последното обаче не влиза в цената на сайта и се заплаща по тарифите ни.

Обикновено един сайт тип визитка се състои от 5 -6 страници. В него присъства обща информация, снимки, видео, контактна форма и други. Инсталираме и допълнителни плъгини, с чиято помощ можете да извършвате различни операции. Сайтовете се леки и не взимат много пространство на вашия хостинг. Изработката на един сайт отнема не повече от 7 работни дни, така че няма да чакате дълго, за да се представите пред клиентите си в мрежата.

Цените на сайтовете тип визитка са ниски в сравнение, с тези на големите корпоративни уебсайтове и онлайн магазини. Освен това такъв сайт винаги ще ви бъде полезен, защото е добре да покажете на конкуренцията си, че вървите в крак с времето и изграждате визията си.

Какво представляват нашите сайтове:

 • От пет до десет страници информация;
 • Възможност да добавяте съдържание през админ панел;
 • Публикуване на информация за вашата дейност;
 • Инсталация на плъгини (контактна форма, спам защита и др.)
 • Създаване на галерия със снимки по желание на клиента;
 • Информация за работата със сайта;

*ЗАБЕЛЕЖКА

Домейнът и хостингът не влизат в цената на сайта!

Съдържанието на сайта се заплаща отделно!