• Телефон: 0876 882 777
  • Email: office@colorfulcopywriting.com

Отзиви

Аз съм Димитър Беловеждов и съм собственик и управител на фирма "Колорфул Копирайтинг" ЕООД. Помолих част от моите клиенти да напишат отзив за работата ми, а те ми отговориха в следващите редове.
Димитър Беловеждов
Управител на Колорфул Копирайтинг
Поздравления за екипа на Колорфул Копирайтинг! Бъдете винаги така коректни, прецизни и подхождащи с разбиране! Искам да сведа до вашето знание, че докато търпите нашите капризи ние ще продължаваме да се възползваме от вашите качествени услуги!
Много съм доволен от работата и от екипа на Колорфул Копирайтинг. Основно ползвам копирайтинг услуги. Работили са по много мои стари проекти, а сега в момента отново ми помагат за създаването на новия ми сайт. Благодаря Ви и продължавайте все така!
Работя с екипа на Колорфул Копирайтинг ЕООД още преди създаването на фирмата, когато управителят г-н Беловеждов беше фрийлансер. Доволен съм от предложените услуги - SEO, линк билдинг и копирайтинг услуги. Фирмата работи на ниски цени, но това не е за сметка на качеството.
Мога да кажа само, че съм доволен от услугите на "Колорфул Копирайтинг" ЕООД, и ще продължа да работя с тях в бъдеще време, защото им имам пълно доверие. Коректни са и спазват сроковете за създаване на съдържание (копирайтинг услуги). Пожелавам успех на тази млада фирма!

Ако искате да оставите отзив за работата на Колорфул Копирайтинг, можете да го направите, като ни пишете на електронната поща – office@colorfulcopywriting.com, а ние ще го публикуваме на нашите страници. Благодарим Ви!