Копирайтинг обучение

Запиши се за нашето Копирайтинг обучение на ниска цена. Вземи 7 часа уроци и излез от кризата днес и сега!  Научи повече за курса и кандидатствай!

В условия на пандемия свързана със заразния и опасен вирус COVID-19, желаем да помогнем на сънародниците ни да печелят пари, за да стабилизират финансовото си състояние, когато икомиката е парализирана, и когато над 90 000 души са останали без работа. Ние ще дадем инструкции за най-добрия начин да изкарате пари от интернет и от таланта Ви да пишете качествени рекламни текстове.

Какво ще научиш, ако избереш копирайтинг обучение от Колорфул Копирайтинг? Прочети следващите редове!

kopiraitingobuchenie

Това не е поредният курс, в който ще Ви разказваме историята на копирайтинга на дълго и широко. Нашата цел е да преминем към ефективното обучение, което да Ви донесе дивиденти. С други думи, ще направим кратък преглед на това що е то копирайтинг, а след това ще преминем към уроците, в които ще Ви научим как да пишете статии, как да създавате съдържание за уебсайтове, как да практикувате SEO копирайтинг и всичко онова, което ще Ви носи пари в бъдеще време. Ние сме ваши приятели, така че не се притеснявайте от нас.

Курсът се състои в 7-часово обучение, което е разделено на уроци по един астрономически час всеки ден, без събота и неделя. За тези седем часа ще вникнете в основите на копирайтинга и ще можете да започнете да творите. Основната ни задача е да започнете да работите с клиенти непосредствено, след като сте преминали през курса. Вие няма да получите диплома “тапия”, но ще придобиете знания, с които можете да увеличите доходите си и да живеете по-спокойно в тези тревожни за всички нас времена.

Урок №1: Въведение в копирайтинга - 60 мин.

Урок №2: Видове копирайтинг - 60 мин.

Урок №3: Писане на рекламен текст - 60 мин.

Урок №4: Какво е SEO оптимизация? - 60 мин.

Урок №5: Полезни инструменти за копирайтинг - 60 мин.

Урок №6: Как да намерим клиенти? - 60 мин.

Урок №7: Как се прави WordPress блог? - 60 мин.

Плюсове и минуси на копирайтинга

За да бъдем напълно откровени с Вас ще представим положителните и отрицателните страни на копирайтинга в неговия freelance вариант, който можете да практикувате, след като преминете през нашето копиратинг обучение. Вземете предвид по-долу посочената информация, за да решите, дали искате да се занимавате с тази професия в перспектива. Разбира се, ние ще Ви помогнем да сведете минусите до абсолютен минимум и ще разкрием тайни от кухнята, с чиято помощ да се чувствате добре в кожата на копирайтър.

Плюсове
Минуси
  • Работите от вкъщи;
  • Вие решавате кога да работите;
  • Вие сте шеф/ка на себе си;
  • Печалбите нямат лимит;
  • Имате възможност за развитие;
  • Има риск от облъчване;
  • Може и да не Ви платят;
  • Могат да копират труда ви;
  • Понякога музата изчезва;
  • Ограничени соц. контакти;

Как да се запишеш за курса ни?

По-долу ще видите електронна форма, с която можете да кандидатствате за нашия онлайн курс по копирайтинг. Достатъчно е да напишете вашия имейл адрес в графата “Напиши имейла си тук” и да натиснете синия бутон изпрати. Всеки, който желае да се запише за обучението ще получи имейл с подробности, които включват свободни часове, цена, възможност за издаване на фактура и всичко, което Ви интересува относно уроците, които провеждаме. Екипът ни ще Ви върне бърз отговор, за да можете да стартирате обучението си по най-бързия начин.

Ние няма да отговорим на непълнолетни лица или хора, които желаят да получат безплатни уроци по копирайтинг. Искрено вярваме, че с нас ще се свържат потенциални кандидат копирайтъри, които имат желание да учат и да се развиват в този бранш. Предварително Ви уведомяваме, че не предлагаме работа и стаж. Ние ще Ви научим как да търсите и намирате клиенти, но не се ангажираме да Ви осигуряваме работа. Ако сте достатъчно амбицирани и нахъсани да предлагате копирайтинг услуги, то със сигурност ще постигнете успехи в краткосрочен план.

Запиши се за нашия курс!

Попълни имейл адреса си във формата, която виждаш и ние ще се свържем с теб за допълнителни подробности около копирайтинг обучението. Започни да печелиш от умението ти да пишеш красиво!

Често задавани въпроси

Ако сте прочели всичко, което написахме до момента, то вече Ви е ясно, че предлагаме платено копирайтинг обучение за аматьор в професията, които искат да пишат рекламни текстове и съдържание за уебсайтовете. Разбира се, нашият курс поражда много въпроси, на които ще се опитаме да отгворим тук. Ако не намерите отговор на вашия въпрос, можете да пишете на office@colorfulcopywriting.com за повече информация.

Обучението протича 7 астрономически часа, като всеки един урок е с трайност 1 астрономически час. Имаме възможност да поемем и допълнителни часове, ако това се наложи като всеки един от тях ще се таксува по 10 лева, и ще бъде с трайност е повече от 30 минути.

Цената за копирайтинг обучението за всички 7 часа е 250 лева. Сумата се превежда по банков път от кандидатите за курса, като ние ще връчим банкови детайли на клиента.

Ние предлагаме онлайн уроци по копирайтинг, което значи, че ще Ви обучаваме използвайки Skype или друга онлайн платформа по ваш избор. Курсът се провежда дистанционно, така че не е необходимо да ни посещавате. Ние можем да Ви предложим видео връзка или чат, като достъпни форми за обучението.

Да, получавате фактура за физическо или юридическо лице, като за целта, трябва да ни предоставите вашите данни. Данните се съхраняват от “Колорфул Копирайтинг” ЕООД и се използват само и единствено за целите на курса. Разплащанията стават по банков път към сметката на фирмата в “Юробанк България” АД.

Изрично сме посочили какво ще научите от курса и какви резултати можете да очаквате. В този ред на мисли, ние не връщаме заплащането за курса, тъй като отделяме немалко време, за да работим с Вас и да Ви обучаваме. Ако не сте доволни от уроците можете да оставите коментар, който ще публикуваме в сайта.

Не, курсовете са практически и за тях не се издава диплома / сертификат за завършен курс. След като преминете през обучението можете да започнете да прилагате наученото, като декларирането на приходи е ваша отговорност, за която трябва да намерите най-добрия и законен начин.